KWALITARIA DE MARE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1910 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria De Mare. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 12:02 Het eten was qua smaak prima, maar we vonden de hoeveelheid patat en vlees dat we kregen een beetje karig.
27 nov 2022 om 20:35 Koud eten, zeer soppige (vieze) burger en de rundpuntjes waren ook echt soppig. Friet was kei hard en weinig zout. Al met al jammer! Ik snap dat het zondag is, maar dit is echt een domper.
26 nov 2022 om 22:46 Heel lekker gegeten, de bezorgtijd was prima voor een zaterdag! Mis jullie xx elise k
23 nov 2022 om 0:13 Voor een bijna 12 euro burger was deze waardeloos in elkaar gezet, kwaliteit was ver te zoeken.
22 nov 2022 om 8:39 Eten was geplet en dat was niet de eerste keer, na bellen wel netjes nieuwe bestelling gekregen en excusses, dus na 2 uur konden we eten. Kwaliteit was niet om over naar huis te schrijven. Hier bestellen wij niet meer.
20 nov 2022 om 1:17 Meh
19 nov 2022 om 20:16 Werd later bezorgd en daar werden we netjes over gebeld. Ook kregen we een kortingsbon voor de volgende keer. Eten was goed
18 nov 2022 om 21:27 bitterb Erg jammer dat de bitterballen geplet waren ,
17 nov 2022 om 21:52 prima eten. Keurig optijd, vriendelijke bezorger
11 nov 2022 om 20:57 Burger was vloeibaar en nog rauw van binnen, weggegooid. Er wordt bezuinigd op de patat, is eerder een half portie. Uiteindelijk maar een eitje gebakken
11 nov 2022 om 19:25 Altijd tevreden. Helaas vandaag miste wij 1portie patat, hopelijk volgende keer weer beter
9 nov 2022 om 20:46 Snelle bezorging en het eten was top:-)